|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Kohvipaus. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Hommikusöögiks valmis. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Lihtsad kruusid.
Tuhaglasuur. Puupõletus.
H 9cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Aeg teed juua!
Esimese kursuse eksamitöö, 2006.
Tenmoku glasuur. Reduktsioonpõletus gaasiahjus. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Teetassid.
H 8cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Teetassid.
H 8-10cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Suvine maasikaamps. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Suured taldrikud õunadekooriga. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Salatikausid.
Väike kauss: H 10cm, Ø 16cm
Suur kauss: H 12cm, Ø 21cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
See on minu Bornholmi Klaasi- ja Keraamikakooli lõputöö.
Töö baseerub Eesti eri ajaetappide köökidel, nõudel ja toidul. Tänapäeva köök oma üldises lakoonilises olemuses on sihtobjekt, sest üldine meedia ja sisustusajakirjad on loonud mulje kaasaegsest köögist, kus materjalidena on enimkasutust leidnud klaas, roostevaba metall ja silikoon. Mind huvitab, kas keraamiline ese sobib tänapäeva kööki: on see vaid tarbenõu või on see lisaks funktsionaalsele esemele ka kui disaini element, osa interjöörist? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Kalavaagen kahe kausiga, 2008.
Shinoglasuur. Soolapõletus.
Suur kauss H 8cm, Ø 19cm
Väike kauss H 6,5cm, Ø 16cm
Vaagen P 47cm, L 27cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Detail. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Kummikud. H 15cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Väikesed topsid.
Soolapõletus. H 7-9,5cm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|